tirsdag 1. mai 2012

Styr unna denne leppepomaden!!




Klikk.no har testet leppepomader og den originale lypsylen havner nederst på listen. Det som slår meg - er at det er denne leppepomaden folk flest kjøper. Den er billig og koster bare 19 kroner. Selv om mange idag tenker kvalitet, er det altfor mange som tenker på pris før kvalitet. I testen kommer det frem at den originale lypsylen går av leppene med engang - noe som fører til at den må påføres flere ganger daglig. Leppene føles mykere der og da, men holder ikke på fuktigheten når den er borte. De tre første ingrediensene er mineralolje og den inneholder i tillegg ingredienser som kan irritere huden, og en del alkohol som tørker ut huden. Greia med mineralolje er at den legger seg utenpå leppene og gir ingen pleie. Og lypsylen har altså mineralolje som hovedingrediens og dette er ikke noe særlig. 


 



 










Andre leppepomader som får dårlig karakter er relativt kjente merker som Carmex, Mentholatum lipbalm, ACO, Elisabeth Arden og Nivea. Årsakene til dårlig karakter går på at det er altfor mye mineralolje, en del negative og uhyggelige ingredienser. Synes dette var en interessant test og håper flere får øynene opp for hva de faktisk kjøper og påfører leppene sine. Dette gjør meg trygg på at Aloe Lips er en god og pleiende leppebalsam. Hele testen finner du her.




Dette er en leppebalsam som inneholder aloe vera, jojoba og bivoks som gjør tørre og sprukne lepper myke og de får maksimal fuktighet. Den gir også leppene en fin glans, og jeg bruker ofte denne istedet for lipsgloss. Den inneholder ikke vann, og gjør den derfor like god i sterk sol som i vinterkulda. Denne lille lepomaden er enkel å ha med overalt, og passer for hele familien. Den er også fin å bruke på neglebånd, samt å ha den som en liten føstehjelp ved kløe av insektsstikk.


Den lille herligheten koster 39,- og kan kjøpes av meg :)


Ha en super 1.mai, og husk å beskytte leppene - de brukes til så mangt ;)



2 kommentarer:

  1. Nå er det vel snart fire år siden denne posten ble skrevet, men jeg må likevel spørre om du visste at paraffinum liquidum og petrolatum er nøyaktig det samme som mineralolje? Og visste du at disse to ingrediensene er nummer to og fire i Aloe Lips-leppepomaden?

    SvarSlett